2008-12-12

Det förra gamla inlägget var det nyaste i den gamla bloggen... Nu har blondinmorsan hittat rätt ordning på dem!:



2008-12-22
Bara som värdelöst vetande kan idag tilläggas att Calles apelsin hittades i boxen med bitmärken i. Men han ville inte äta den, EN sak som han ratar i matväg i alla fall..

 

2008-12-21
"Nu är det jul... "
Nu är stallet äntligen julpyntat! Den nerblåsta grantoppen räckte till all julpynt. Gissa om det är fint med maffiga grenar med många kottar!
Glitter och grankulor pryder riset och vid hästarna hänger nejlikdekorerade apelsiner. Dock antas det att Calles apelsin kommer att vandra sitt öde till mötes och omvandlas till mat.

 

2008-12-16
Tarjas lilla vovve Zeke är det synd om! Igår blev det en resa till Strömsholms Djursjukhus. Han har varit lite halt över helgen men igår blev han märkbart sämre. Ingen ville vänta när allmäntillståndet försämrades så det blev att åka in akut. Veterinären hittade det onda stället, i bogen. Det blev smärtstillande och antiinflammatoriska medel. För att utesluta andra orsaker togs även blodprov för fästingburna sjukdomar. Det har ju varit en miljon fästingar under året när Zeke varit med i stallet och skogen.
Idag är han lite bättre och det har nog med det smärtstillande att göra. Dock så piper han en del när det gör ont och vila och stilla rastpromenader gäller.

 

2008-12-12
Då var det ju dags för vårt första månadsmöte.
Tarja vid tangenterna väntar med spänning på Emilias redogörelse för delar av protokollet..:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0