Den lilla fan...

... som blev kvar av jämtarna här i huset är bra söt! Jag förlorade i namnval helt otippat... jag tyckte faktiskt att Gullefjun var passande åt den lilla söingen! Och hon ÄR aktiskt minst! Eller, ja... åtminstone yngst...
 
 
 
Jämfört med den lilla fan på riktigt, chihuahuan som ska vara kvar så är hon mest "gullefjun" också. Jämten har ingenting att sätta mot när den andra minstingen fräser till och rabiat sätter henne på plats. Min tanke då är: HUR skulle den sötingen kunna avancera till jakthund!?
De andra är lika söta de, även om jämten vinner plats i hjärtat när minnena far tillbaka till våra huskytyper. Pudlarna är bedårande och den som väljer "Dampet" kommer garanterat att få en glad och livlig hund med hjärtat på rätt ställe! Resten i kullarna är med både söta och trevliga... ingen kan påstå att det har blivit en miss med någon av dem!
 
Förutom hundar så hände det inte så mycket här i huset... mer än det allra nödvändigaste. Veckorna går och det är jag tacksam över för nu är vi på väg mot våren och värmen!!
Några hållpunkter har jag förutom sommar och sol... och det är hjärtats förtjänst. Dels inför helgerna och nu dessutom en tvådagarskryssning att se fram mot! Det betyder två dagar utan de sedvanliga ansvaren och det ska bli skönt att koma iväg. Med tanke på hur njutbart det var i Gotland så blir nog inte det här sämre!
 
Maria och Oliver bor hos Milos farmor just för tillfället... de ha haft oturen att få in mögel i lägenheten men å andra sidan får de allt renoverat vilket de avstod när de flyttade in! *Och Milo, lille gullet, han bara växer och blir större! Jag fattar inte vart tiden tar vägen!
 
Tjejerna har börjat skolan och det verkar gå bra! ALLT som är bra ÄR bra och det kan ingen ta ifrån oss!

God fortsättning och allt sånt därnt!

Så var de stora högtiderna över för den här gången! 
Det kunde bli en jul och ett nyår som bar med sig glädje UTAN att himlen ramlade ner! Det var till och med att köksfönstren blev tvättade utan konsekvenser!
Nu stapplar vi in på det nya året med tillförsikt och det ser ut som om att vi har fått in nån som både KAN och VILL höja tempot i huset!
Tempot behövs verkligen höjas! Kaoset är på topp men det ligger fortfarande under kontroll och på den positiva sidan. Huset har utökats med en nykomling eller två eller tre även efter att det kommer att bli ett visst svinn. På något sätt blir det alltid på det här sättet när jag inte hinner slå på den kallsinnade sidan! DET är något som jag helt klart skyller på Hjärtat som har lockat fram något väl undanstuvat hos mig!
 
Förutom tempo som i tempo så höjs tempot när det gäller glädjen... och det känns så jävla bra att det kan vända med allt positivt som hänt senaste tiden!
 
blablabla...
 
Nu ska jag kasta ut de små huliganerna i kylan en sista sväng för att sen krypa ner i bingen. Det blir lite ensamt där mot vad jag vant mig vid under helgerna men då är det ju tur att åtminstone hundarna kommer att böka runt och värma sängen!

RSS 2.0