Julens bästa fruktkaka!

Julens bästa fruktkaka
1 dl socker
1 dl smör
4 ägg
2 dl torkad frukt
1tsk salt,nötter
2l whiskey

Tag fram en mellanstor skål. Kolla whiskeyns kvalitet genom att smaka.
Häll whiskey i ett dl mått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskeyn, om den fortfarande håller kvaliteten.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg i en matsked socker o vispa.
Kolla om whiskeyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck 2 hönor och schläng I schkålen,med all torkad Fjukt.......
Schätt på elvischpen. Om den fjutade torken fastnar i schkålen vrid loss den med en muschkrejsel.
Schmaka sen om whiskeyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt eller nåt schånt. De é inte schå noga...
Kolla whiskeyn.
Schila citronsaften, lägg till en mat...schek...och schå socker,eller... nåt, va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut skålen genom fönstret,och... schå kolla whiskeyn.
Gå och lägg dig...
Vem fan schänner för å äta en jävla fjutkaka i alla fall...
Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0