Liten försvinner...

... i snön!
Lilla Gucci tycker å ena sidan att det är kul att fladdra ommkring i snön men nu börjar det bli mycket  av den varan! För å andra sidan är det så svårt för henne att lyckas studsa fram när snön går över ryggen på henne.
Igår kväll fick hon sällskap av grannens hund som är x gånger så stor som henne... han plogade väg så hon kunde följa hans fotspår. Det är bra med schyssta grannar!
 
En annan "liten" här i Arboga fortsätter att ställa till med förtret och skapa notiser i den lokala tidningen. Det är skrämmande när första tanken för gärningsman är rätt och riktig men det som är bra är att fokus tas från dem som annars får skulden för det mesta som händer.
Jag känner att jag kan referera till "Magnus & Brasse"s "Vilken ska bort?"... fyra saker finns och en hör inte hemma där...
 
Idag fortsätter hamstrandet av grejer och vi ska ta ett sista ryck för att försäkra oss om att vi har tillräckligt mycket för att kunna välja och vraka för att fylla på förråden!
Vilken tur att vi aldrig komemr att gå lottlösa i det maniska samlandet av prylar... men det ska tilläggas att bara är BRA saker som vanligt!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0