Klottersanering!

I alla tider har männniskor haft ett behov av att uttrycka sig. Och ett sätt är att teckna och skriva på diverse underlag, klotter.
Tankarna far naturligtvis även till de gamla hällristningarna som också var en sorts klotter!
Men det är ju absolut inte ok att förstöra annans egendom, att rista på berghällar på den "gamla, goda" tiden var ju en sak men klottret som finns nu drabbar oftast någon fastighetsägare!
Klottret hittar vi på så fruktansvärt många ställen där det förstör underlaget till slut om det inte tvättas bort. Alla ställen är inte lika känsliga men att få till exempel en fastighet förstörd med sprayfärg är inte kul.
För att sanera klotter krävs olika åtgärder. Som exempel kan man använda vatten, ånga eller kolsyreis... beroende på vilken sorts färg som använts, även blästring när det är riktigt illa!
Centric AB är ett företag som utför bland annat klottersanering och även klotterrskydd!
För en fastighetsägare kan det spara massor att efter sanering även klotterskydda. Det görs med en slags film som läggs på. Då uppstår ingen skada på underlaget utan det är bara att byta film om det klottras igen.
Nu är ju CentricAB ett företag som åtar sig en hel del uppdrag förutom just klotter och deras verksamhetsområde är ganska utbrett i MellanSverige.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0