Min säkerhet - MySafety

Jag fattar inte hur det har blivit! Idag är risken hur stor som helst att bli av med både sina grejer och dessutom sin identitet!
Med teknologin har det blivit busenkelt för skummisar att ta över ett personnummer och via internet bland annat sätta en i knipa. Bedrägerierna ökar och vanligt, hederligt folk sätts i skuld där de själva inte valt.
Vi har plånboken fylld av kort av alla de slag. För den förslagna är det en lätt match att luska ut koder för att kunna länsa konton eller att använda kreditkort i butiker.
MySafety säljer tjänster som hjälper till att skydda och kan ge ersättning om man blir drabbad!
Djuren är ofta märkta via chip som "den vanliga" människan inte kan läsa av och som tillägg kan vi som är djurägare även beställa brickor för att underlätta om vår hund till exempel försvinner, så det går att spåra utan att behöva kontakta polis eller djurklinik för chipavläsning. En springa-bort-försäkrning ger rätt till 1000 kr i ersättning om hunden är bortsprungen mer än två dygn och hur lätt hänt är inte det!
 
Andra försäkringar som MySafety tillhandahåller är också för mobiler och kort med flera.
Den som är intresserad av att resa kan teckna både reseförsäkring och bagageförsäkring.
MySafety ger en möjlighet att samla säkerheten på ett och samma ställe och ger i och med det bara ett ställe att kontakta om olyckan skulle vara framme!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0