Blogguppehåll!

Så då har det varit ett litet uppehåll här.
Anledningarna är flera och ska jag prioritera så väljer jag faktiskt det verkliga livet!
Under förra veckan ordnades det tuffa beslutet att låta Nemi somna in. Det har ju varit en hel del problem för henne och det är ju så med djuren att om man inte kan bota så låter man dem somna in, hur ledsamt det än är!
Som i tidigare fall valde vi att ta ut veterinären till stallet där det är en positiv miljö för voffsarna... och gårdsfolket är lika tillmötesgående och förstående då dee ställer upp med gravplats.
Ledsamt på måndag...
På tordagen hittade Anna en lämplig annons om hundvalpar att ringa på så den kvällen flyttade Gucci hem till oss!
Gucci är en liten hund med en mamma som är chihuahua/dvärgpincher och en pappa som är papillon.
Nu efter några dagar har hon funnit sig väl tillrätta i familjen och allt går som det ska med de vanliga "valpproblemen".
En del kan tycka att det är tidigt att skaffa en ny hund men vi tycker att det är som det ska! Det är inte på något sätt att vi enbart ersätter Nemi som vi förlorat utan det är helt enkelt en tillökning i familjen.
 
Annars kryper livet på i myrsteg och det är helt acceptabelt! Det finns ingen anledning att stressa utan i stället njuter vi av det som är bra "just nu" oh försöker bortse från det som är mindre bra.
Faktum är att listan över positiva saker leder skarpt över de negativa även om det ibland är svårt att blicka över glädje. Vi är nog lite rädda för att förlora glädjen men lär oss långsamt att den existerande lyckan kan ingen ta ifrån oavsett hur morgondagen ser ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0