Kaos och fetma!

Oj oj! Nu blir det kaos! Igen!
SMHI spår att det ska bli vinter och Aftonbladet drar till stora rubriker.
Idag är det väl ändå andra advent och då tror man ju att det ska bli vinter! Men vet ni! Det är bara 4 månader kvar till våren! Det kanhända att vi överlever de månaderna om vi inte chockas ner av vintern.
Et faktum är att jag lever i Sverige! I Sverige har vi kallt på vintrarna, det kan även hända att det kommer ner nederbörd i olika form. En del år har vintrarna varit leriga allt igenom och en del vintrar har varit bistra och snöiga. Men faktum kvarstår... det är Sverige... Norden!
Hur jag än önskar att det skulle bli fel och sommaren kommer i stället när löven har fallit så inser jag att det skulle krävas ett mirakel för att det skulle ske!

I det här skrammelhuset brukar diskussionerna vara varierande. Igår kom ämnet fetma upp. Det är rätt intressant att höra hur tjejerna diskuterar! Ibland får man lov att bromsa när de får för sig att de är överviktiga. Idealen är ganska vidriga och en del butikskedjor blåser bara fart i elden. Senast var det väl Gina Tricot som hamnade i korseld med sina fula skyltdockor som var mer än anorektiska. Tänk om vi alla kunde värna om en frisk kropp med rätt hull!
Sen satt en av tjejerna och fnulade över hur en människas personlighet kan påverka utseendet.
Hon jämförde en del som är/varit överviktiga men som är underbara människor. Dessa ser man som fina och vackra just för sinnet. Kilona försvinner liksom i deras glans!
Sen kom en annan jämförelse upp, elak och överviktig... Enligt tjejerna så blir synen på de människorna att de är enbart fula och feta... men det är tur att tjejerna kan skilja på synsättet. Det är ju inte kilona det hänger på utan på just personligheten.
Aja... som vanligt spårade diskussionen ur som den så ofta gör när tjejernas humor sätter in men det är ju bra när dassig humor kan ersätta bedrövligheter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0