Inte ens de mörka molnen kan skymma solen helt!

Nu när ruschen med valpar, kattunga, vuxna hundar, katter och ungar är överstökat så finns det lite tid kvar att fundera över dagen innan vi ska åka.
Inte helt otippat har det kommit in en anmälan när det uppstått svar på provokation. 
Det är inte otippat med tanke på att umgängeskretsen varifrån anmälan kommit är den där man i absolut sista hand vänder sig  till myndigheter... oftast är det ju så att tomma tunnor skramlar mest! En del har verkligen dålig koll på de sina trots att de har en önskan att vara mäktiga nog att kunna styra.
Att det blev ett svar på provokation är inte heller otippat. Vi närmar oss den tiden... en av dem, åter igen... då saknaden av Jozz...Olivia känns av med större kraft.
Det är något som jag märkte av när en kollega tog upp ämnet, med all respekt. Meningen är ju inte den att aldrig beröra utan tvärtom... men det är väldigt få som vågar närma sig och oftast är det de som själva på något sätt blivit drabbade.
Men som sagt... idag ska vi iväg och förklara en händelse som är följden av respektslöst petande i sorg och död utan den minsta tanke på följder. I såna lägen, om jag inte vore klokare, känns det som en ok önskan att de kan mötas av hån när sorgen lurar bakom hörnet.
 
Men vilken tur vi har, i huset, som kan öppna ett par dörrar och mötas av en boost av positiv energi!! VEM kan motstå en attack av djurbarn som kastar sig på av glädje! Det  jag behöver torka bort från golvet är en bråkdel av vad människor häver ur sig i dumhet och alla de viftande svansar sveper verkligen bort periodens trötthet en stund!
 Sen är det snart dags för julledigt! Jag kommer att jobba  en del i jul men har haft turen att väl kunna välja mina pass och blivit beviljad lämplig semester för att kunna vara med och njuta. Tjejerna är lediga, hjärtat är ledig... bara det kan ju ge kraft att gå iväg att göra några timmar på jobbet! 
 
Så kontentan av allt är:
Inte ens de mörka molnen kan skymma solen helt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0