Nollad på morron!

Åh, det är redan noll-gradigt ute!
Det här skulle kunna vara den dagen som vi har väntat på! Då vi kan shamponera hästar och få bort all gammal vintersmuts!
DÅ är det vår på riktigt!
Det krävs ju lite värme då vi inte har tillgång till varmvatten och spolspilta... när tvätten måste ske utomhus med varmvatten värmt i vattenkokare...
Men det ser ut att kunna funka idag! Hästarna fryser inte ihjäl i tvätten och tillräckligt varmt för att torka under goa fleecetäcken i solen!
Igår hade Calle lite sviter efter påskritten till stan. Han var ganska stel när han blev utsläppt, inte konstigt med tanke på de piruetter han skruvade sig med genom stan.
Däremot Shalinka som är "gammal och grå" var helt opåverkad av den turen. Snacka om att den hästen har kvar sina förutsättningar som sportponny!
Men men... snart stundar nog skjutsning av ungar. Maria och Oliver har varit barnvakt åt Savannah så Caiza har kunnat ta sig egentid med vänner! Så jag lär hämta dem snart.
Sen blir det stallpul! Jag hoppas att den terapin gör nytta snart!
Det är inte ens kul att känna knuten i magen så fort det blir grejer att göra, oavsett hur små krav de ligger under! Det är så jävla jobbigt att ramla ner gång på gång, utan en möjlighet att kunna andas mellan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0