Spekulationer!

Då var det dags för spekulationer då! Naturligtvis kan man inte låta bli att läsa på flashback.org när det händer saker i lilla Arboga! Där finns vidgade vyer för spekulationerna kring den tragiska händelsen i vår lilla stad.
Sen är det synd när människor känner en personlig oro när det händer draman men det är väl i och för sig ganska naturligt.

Vi sänder en tacksam tanke ändock att vi bor i en så pass lugn stad som vi gör! För bara tänk på grannstaden där man får räkna med överfall om man går ut. Här behöver man ju definitivt inte tänka så det första man gör.
Trots det finns det människor som upplever att de inte tryggt kan gå ut när det blir mörkt. Då tänker jag på en gammal-gammal händelse där ett barn blev indragen i buskarna, framför sina föräldrar av en yngling. Då hände det inte så mycket mer och den korkskallen blev till och med fortsatt accepterad av en hel del "pipel". Konstigt, det där... man kan tycka och känna men vågar inte ta ställning när det väl är ett faktum.

Men nu finns det ju reko folk som faktiskt TAR avstånd från otrevligheter! Det är bara en fråga om när och hur för ingen går ju omkring och letar efter skit.
Ibland går tanken till "bekantingen" vars barn råkade illa ut. Konstigt hur en del kan lägga band på sig i de lägena men det vet man ju inte själv om man inte står inför det.

Men tillbaka till spekulationerna! Uppdateringarna på magazin24.se är lite knappa men vi hoppas att den här historien får en upplösning snart. Jag antar att myndigheterna kan ha vissa trådar som kan delges för vidare uppföljning, om inte så går en galning lös på riktigt!
Det trodde vi ju även... var det 2008?... den förra tragiska händelsen här. Då var det ganska nojigt innan de hittade en gärningsman/kvinna.

Både då och nu kryllar sig håret på armarna när barn går ett tragiskt öde till mötes!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0