Mästarna på läktaren!

Nu har då Carin och jag konstaterat att vi är jävligt bra på innebandy... så länge vi håller oss på läktaren!
Ett förslag till tjejerna att vi kan videofilma en match och de får med tillhörande kommentarer från oss togs INTE emot med öppna armar!
Konstigt!

På väg till Sura kom ett samtal och en fråga om vi behövde nåt från ÖB... efter en kort stunds tänkande så önskade jag mig lite lördagsgodis. Och tänk! Älskling köpte med det!
Det är väl LYX att ha någon som servar med det!

Annars har det varit en lugn dag. Den började med sovmorron. Vi vaknade inte förrän kl 8.30. Det är nästintill rekord, efter en kväll då vi lagt oss relativt tidigt.

Nu blir det nog att plocka upp påsen med godis och sätta sig med två lurvbollar och lika många grabbar.
En pälsboll (om man kan kalla en raggig nakenfis för pälsboll) ligger och muttrar då den stora pälsbollen har tillträde till vardagsrummet. Det har ju varit strikt begränsat ett tag då hon löpt fram till nu och Mini har liiite problem med det. Då muttras det inte värst om Nemi kommer nära. Det är till och med så han står ut med två rader schäfertänder i nacken.... goooos!
Grabbarna i sin tur intresserar sig för dels Postis-Per och dels för datorn... en alldeles vanlig svenssonkväll i ett hus med finnar och barn som är finsk/danska och finsk/svensk/norska...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0