Dollar$Store

Lurad iväg på en tripp till Dollar$Store.



Det resulterade i två fnittrande, retandes tonårshuliganer och lite godis och läsk.
Kön till kassan varade nästan 20 minuter och familjen höll på att krevera.

Sen var det ganska gôtt med godis till Crocodile Dundee som gick på tv.
Huvudet sitter kvar på skaft men det gluckar konstigt i både huvudet och öronen... en dusch med Otrivin Menthol var helt verkningslöst och det är väl bara att genomlida tills hjärncellerna vunnit kampen mot snoret.

Ute är det mörkt som fan och till och med jag som är tvärnegativ till vintern tycker att det kan bli snö nu. Det behövs lite ljus!! Dessutom funderar vi på att skita i att moppa mer golv innan snön. Till vilken nytta moppar man nu!? Trots torkade hundtassar så sladdar Nemi in och gör räserspår på det ljusa golvet. Sandstranden som blir efter att hon torkat kan man ju i och för sig utnyttja! Bara att byta ut en av taklamporna mot en sollampa så har vi vårt eget Bahamas i köket...

Fredagsmys blev till söndagsmys...
Fredagsmys i vår familj innebär hundplågeri. Mini fullkomligt AVSKYR att få klorna klippta och ibland har grannarna frågat om vi flår hunden. Nu är vi ju inte särskilt hårdhänta utan hundkräket skriker i högan sky redan när klotången närmar sig tassen... Det ska ju också tilläggas att i det här huset har ännu inga missöden inträffat vid kloklippning. Idag provade även Nemi hur man gnisslar som en nakenhund vid manikyren men den fjollan får inget gehör utan platsas med ett "håll truten" vilket fungerar bra.

Så en summering... Söndagen har varit lagom händelserik och nu önskar vi en kommande vecka utan några upprörande händelser så klarar vi även den!!
Tack och lov för "tråkig vardag"!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0