Pommac och sprit...

I vanlig ordning är inte samtalsämnena särskilt ordningsamma i Skrammelhuset.
Kai konstaterar att en bekant har berättat att det går åt rätt mycket brännvin i tillverkningen av Pommac... tack och lov är det borta när produkten är förädlat. Trots det sitter en av döttrarna och dricker sig pinknödig, letar sen febrilt på etiketten efter procenthalten och konstaterar att den är alkoholfri... no shit... Det finns en anledning till att ungdomarna serveras just... Pommac...

Tidigare har vi ätit gott och druckit gott. Kära Caiza med sin Ante och Savannah har varit här ett tag. Oliver saknades, han är hos sin pappa den här helgen.
Savannah har haft väldigt roligt, bästa leksaken var en pangflaskkork och en ugnsform. Hon var helt fascinerad av hur korken kunde rulla när formen drogs fram och tillbaka.
Nyårsmiddagen bestod av potatisgratäng, fläskytterfilé och rotfrukter i ugn... mmm
Som vanligt kan ju sägas: Hade vi inte varit så hungriga så hade det funnis bilder på god mat!
Caiza och jag delade på en flaska Lambrusco och grabbarna tog nån öl.
När det var dags för dem att åka hem beställde vi taxi åt ungdomarna som vi tidigare kommit överens om, det är värt det för att kunna umgås över ett glas vin ibland. 

Nu sitter jag och Kai, lyssnandes på galna ungar som går igång på sockerhaltiga drycker... Undra hur vi ska orka lyssna på dem till årets slut.

Dagens kommentar: N önskar oss alla God Jul och Gott Nytt År, varvid alla poängterar att julen är firad för en vecka sen...
Jaja, blir svaret, det har varit jul många gånger.
Alla andra instämmer: Typ, varje år....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0