Jaaa... nu kör vi leken "Flest anmälan vinner"!

Jag har fått den glädjande nyheten att vi föräldrar som har barn med självdestruktivt beteende har tillgång till en "enhet" som är specialiserade på det! Vilken tur att det har kommit fram för 2-3 år sedan då karusellen sattes i gungning... eller *not*
Enligt uppgift finns det duktigt folk som proffesionellt hanterar dessa beteenden både i Köping och Västerås.
Men hör'ni föräldrar! Jag glömde berätta! Du kanske inte kan söka själv för då klassas du till kategorin "vet-bäst" och det är inte bra inom vården. Håll inne med vad du vet, sök hjälp för något luddigt, be gärna ditt barn att trassla med polis o dy... bättre remiss finns inte!
Vi som har barn med annorlunda sätt att hantera verkligheten kan förvänta oss hjälp när anonyma anmälare kommer med uppgifter. Tänk på det! Om du verkligen vill få hjälp till ditt barn så gör en egen anonym anmälan... mot dig själv... då tas det mesta på allvar!

Sen även vi som är föräldrar till barn med ett extra tillskott av bokstäver, vi måste lära oss att stå tillbaka tills det blir ordentliga problem! För även här gäller det att tiga med vad man som förälder anar hos sina barn. Om du råkar kliva de proffesionella på tårna, då blir det ingen hjälp.

Jag har i och för sig inte offentliggjort på riktigt ( på Facebook) att jag stöttar bokstavsbarnen samt dem med andra psykiska funktionshinder. Det känns för min del att det kvittar då alla vi föräldrar som lever med dessa barn naturligtvis måste lära oss att förstå!

Apropå Facebook! Jag gör mig nog en status! En likadan som den med vänskapsringen! Det är nog dags att vi föräldrar som har barn med problem lär oss att inte bara stötta de egna barnen utan också de som finns i närheten. Tänk om vi kunde hjälpas åt med att uppmärksamma varandra när det glider ner i dikeskanten!
Eller... det kanske är så att det bara är mina barn som blir tonåringar eller har annorlunda bokstäver i "mellannamn".
Tänkte inte... För svaret från de andra föräldrarna blir "gör inte mina barn!".
Tänkte inte... Jag är nog lite blond och blåögd som förväntar mig att andra kan vara klarsynta.

Tänkte inte... Vi anmäler istället! Anonymt både hem och skola! Då blir det surr i kupan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0