105 dagar kvar!!!

Tjoho!! Det går åt rätt håll! Det bästa som finns!!

Om 6 dagar är det vintersolståndet! 6 dagar till då det blir mörkare men sen vänder det!
Nu är det väl behövligt med ljus. Är man inte deprimerad så blir man i det här mörkret.
Här försöker vi tända lite ljus och mysa ibland i kvällsmörker men det är lite riskabelt med djur som inte kan hålla sig från de brinnande ljusen. Vi vill ju inte ha en kattfackla igen... tydligen har Kattn i sin barndomstid prövat den dumheten. Det vill vi inte bli vittne till.

Stök runt omkring har lugnat ner sig och nu återstår bara fastställande av nödvändigheter. Jag hoppas verkligen att det får förbli lugnt nu över helgerna men statisktik säger ju att det är då som det rör sig mest med oegentligheter.
Tjejerna behöver pusta ut och jag har inte riktigt ork att tackla diverse problem. Det räcker med de ordinära som uppstår när man har en flock ungar.
Vi har i alla fall bestämt oss för att följa traditionerna som alltid vid jul! Det är bara synd att alla inte kan vara med. Men hon som inte kommer är ju å andra sidan den som mest skippar traditioner och avstår från det frivilligt. Jag önskar i alla fall att vi skulle vara samlade hela bunten! Det är så underbart att höra det kackel som blir när de är samlade, tjejerna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0